De Vanliga Misstag Sport Spelarna Bör Undvika

De Vanliga Misstag Sport Spelarna Bör Undvika

De Vanliga Misstag Sport Spelarna Bör UndvikaGamblers felaktighet är tron att om något händer oftare än normalt under en tidsperiod, kommer det att hända mindre ofta i framtiden. Säg till exempel att du går upp till ett roulettebord och ser att ett svart nummer har träffat de senaste 10 spinnen. Din första tanke kan vara att satsa på rött eftersom det inte har hänt på ett tag och det är “förfallet.”Men denna logik är bristfällig: varje snurr av rouletthjulet görs oberoende av tidigare spins. Samma teori gäller för sport. Om ungarna förlorar de två första spelen i en trespelsserie till Padres betyder det inte att de är garanterade att vinna det tredje spelet.

För Många Pjäser

Spelarna älskar att satsa. Men att satsa bara för att ha oddstown action är aldrig en bra sak. Satsa 10 eller 15 spel per natt är farligt. Du tar på stor risk och en dålig natt kan decimera din bankrulle. Istället bör spelarna vara disciplinerade och begränsa sina spel till sina mest självsäkra spel på dagen. Du kan aldrig förlora ett vad du inte gör.

Med Orealistiska Förväntningar

Nya spelare har höga förväntningar när de först börjar satsa. Alla vill bli rik snabbt över natten och vinna 70% av sina insatser, men det är bara inte realistiskt. För att bryta även när man satsar på spread sports (med tanke på standard -110 juice) måste en spelare vinna 52.38% av tiden. Något över 55% anses vara mycket lönsamt.

Köpa till Scamdicappers

Sportspel industrin saknar tillsyn och reglering, vilket innebär att alla kan starta ett företag eller en webbplats och börja sälja plockar. Eftersom det inte finns någon reglering, handikappade kan tout falska register och lovar ofattbar rikedom för att få företag.

Medan det finns många legitima och transparenta handikapp i branschen, kommer du också att stöta på och överväldigande antal människor som använder falska namn, prickiga bilar, kvinnor i bikinis och ouppnåeliga register för att övertyga nya eller outbildade spelare att köpa sina val. De kommer att spränga dig med “femstjärniga lås” och “garanterade Vinnare” i hopp om att få dig att registrera dig. Om det ser för bra ut för att vara sant, är det förmodligen. Välja Ditt Hjärta Över Huvudet
Oftast förlorar offentliga spelare. De satsar med gut instinct och är partiska mot satsningsfavoriter, hemlag och overs (eftersom det är roligare att titta på ett högt poängspel än rot för blockerade skott och missade fältmål). De är också partisk mot historiska franchise, lag med stjärnspelare och den som får mest mediebevakning.

Genom att satsa mot allmänheten kan kontrariska spelare kapitalisera på offentlig bias och få artificiellt uppblåsta nummer. Som en extra bonus placerar de sig på sidan av sportböckerna. Som vi alla vet vinner huset alltid.

Ignorera Skarpa Åtgärder

Ignorera Skarpa ÅtgärderFörutom att gå contrarian, du vill vara på samma sida som de professionella spelarna som vinner i hög takt och har en lång meritlista för framgång. Ett av de enklaste sätten att upptäcka skarpa åtgärder är att leta efter omvänd linje rörelse: när linjen rör sig i motsatt riktning av satsningsprocent.

Till exempel: säg att krigarna får 80% av spread bets, men du ser Golden State fall från -10 till -9. Varför skulle oddsmakers släppa linjen för att ge offentliga krigare spelarna ett bättre nummer? Eftersom skarpa professionella spelare fick ner hårt på motståndaren, vilket gör att linjen faller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright poperecords 2022
Shale theme by Siteturner